پرسش شماره 133:
نام مایع درون عکس و دلیل استفاده از آن همراه طعمه چیست؟
پاسخ شماره 133:
دوستان پاسخ های زیادی فرستادند که هر یک به نحوی به پاسخ مدنظر ما اشاره کردند.
پاسخ قسمتی از یک مجموعه بزرگ مکمل نهایی طعمه کپور یا همان بویله هست.
پاسخ سوال دیپ بویله (Boilie Dip) بوده که مجموعه ای گسترده را شامل می شود.
در اصل از این مرحله نهایی به عنوان دیپ کردن بویله نام می برند که آغشته کردن بویله به مایعاتی بوده که طعم و بوی آنها بسیار مورد علاقه ماهی کپور است. همچنین یک جذب کننده برای افزایش تمایل ماهی کپور جهت تغذیه یا چشیدن طعمه محسوب می شود.
یک نمونه فرمول ساخت دیپ بدین ترتیب است:
گلیسیرین خوراکی 38 میلی لیتر، عصاره لیموشیرین 1 قاشق چایخوری، نمک دریایی نصف قاشق چایخوری، فلفل قرمز خرد شده 1قاشق چایخوری، آرد ذرت 1 قاشق سرصاف چایخوری، مقداری رنگ قرمز.
https://t.me/goldenfisher